Categories
продукт

Прахосмукачката като превозно средство

Миналата сряда, на ръба между ранния и късния следобед, получих следния клип:

Бях още на работа, а Макс явно току що се беше прибрал от градина.

Той и преди се беше качвал върху робота и не за пръв път го включва сам, било е въпрос на време да нацели двете действия едно след друго. През последните дни не съм го виждала да повтори разходката, така че е било случайност, а не “ах, какво гениално дете, още няма годинка!”

Което, разбира се, не прави клипа по-малко смешен.
Това което продължава да ме очудва е колко стабилно се е насадил, движи поглед паралелно с робота и нито за секунда не загубва равновесие.

Марсел твърди, че щом чистенето приключило Макс просто слязъл от прахосмукачката.

6 replies on “Прахосмукачката като превозно средство”

Хахаха, сладур голям!!!Браво на Макси,наистина как следи толкова концентрирано робота.Ето и при чистенето ви помага детето,не можете да се оплачете :):)Много се радвам,че писа.Тези дни си мислех как ли сте и какво ново при вас. Голям сладурко и колко живичко и будно детенце е!!!Още на клипа с четката за зъби ми направи впечатление,но сега съвсем ме впечатли!!
поздрави

Това е едно от най-сладките видеа, които съм виждала 😉 Макс е ролкова уверен в движенията, сякаш досега все така се е “возил” на робот, хихихи! Наближавайки Първият рожден ден, все по-сладки “пакости”-бисери да ти прави, такива за снимане 😉

Прати ми, моля те, модела 😉 и без това сега се двоумя за София дали безкабелната на Електролукс да взема или робот! (тук имам безкабелна, но няма да я пренасям натам…само тя ми липсва в списъка)

Боби, Румен е много ценна част от домакинството. Кръстили сме го Румен, защото модела е iRobot Roomba 530. Вършее идеално върху гладки повърхности като плочки или паркет, мокетите не са силната му страна. Умен е, засича ако има стълби и не се катурва надолу. Относително тих, не се блъска в мебелите и е впечатляващо ефективен в ъглите, където се събират онези гадни кълбенца прахоляк. Има опция за spot cleaning, с други думи пускаме го под масата да събере в кръг трохите само под стола на Максимус, че той напоследък обявява края на вечерята като изсипва всичко около себе си на пода. Можеш да го настроиш да чисти в определени часове на деня, така че той сам се пуска и облизва докато няма никой вкъщи и сам се закача за зарядното когато му отслабнат силите.
Обаче!
Не заменя нормалната прахосмукачка, само разрежда ползването и.
Не съм сигурна как ще се справи с по-сериозни замърсявания. В Швейцария климатът е друг, по-често вали, няма ги пустинните бури които се вихрят в хола ни във Варна (от строежи в околностите например). Ако имаш възможност тествай на място. Дано робота да ти свърши работа! Както казваше майка ми “ако можеш да си позволиш някой друг да ти чисти въобще не се замисляй. Нищо не пропускаш!”

Йо, страхотен сладур е Макси :* :* :*
Някои домашни уреди наистина се превръщат в мултифункционални, а ние откриваме многото им качества, едва след като се появят децата, нали ?!?

Така е, Lemon :)! Освен това успяват да разглобят и неразлгобяемото. Домашният ни телефон в момента не се ползва, защото Макс му е заключил клавиатурата. Иска се комбинация от два клавиша, които ние не можем да нацелим, а и не ни е останало време да погледнем в указанието

Ама то било още по-смешно.

Мислех, че Марсел е натъкмил сюжета, а излиза, че е абсолютно солова акция на Макси и това е още по-смешно.

Този е любимият ми клип. Като се смарангясам, пускам две-три проигравания и светът пак ми светва:)

И още. Страхотно се кефя на възможността да се записва животът на днешните деца. Всеки родител, който си прави труда да го върши, приготвя безценен подарък на детето си. Ако имаше кой да ми постави такъв акцент върху архивирането на случващото се, днес децата ми щяха да имат дебеееели тетрадки с изписани случки и истории от детството си. Сега имат снимки и фолклорни – разбирай единствено устни, записи за това време от живота си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.