Categories
пътуване

Пакетиране на бебе при зимни условия

Тази година за пръв път оставаме в Швейцария за празниците и като всички швейцарци се изнасяме нагоре по планините за една седмица.

Между Коледа и Нова Година повечето къщи се наемат от едни и същи семейства с години, така че който блее през лятото няма никакъв шанс да се докопа до сносна оферта из по-живописните месности. Наехме къща в последния момент и с много късмет – през август.

Летните пътувания с Макси си бяха лежерна афера сравнени с гиганското пакетиране от вчера. През топлите месеци вземахме двайсет бодита, три пижами, пакет памперси и готово, тръгвахме.

Междувременно момчето порастна, храната му не идва само от мен, има достатъчно мозък да скучае и пипна няколко вируса, след които никъде не тръгвам без аптечка.

Сега ни трябват по три ката дрехи на ден (очакваме дневни температури около минус осем градуса), чорапи, обувки, пижамки, две шапки, ръкавички, пуловери, няколко играчки, крем за тяло, крем за дупе, капки за нос, термометър, лигавници, шишета, биберони, осем кутийки с домашно сготвена бебешка храна, пакет оризова каша, памперси, бейби Бьорн.

Отделно идват нашите партакеши, но те са съвсем малко. Не броя и ски екипировката (якета, панталони, шлемове, щеки).

А никак, ама никак не обичам багаж!

Ако имаме след време още деца, сигурно ще ни трябва ТИР.

Весела Коледа :)!

3 replies on “Пакетиране на бебе при зимни условия”

Наистина хич не е лесно да се пътува с дете.Много багаж-много нещо се събира.Това което беше писала за полетите,много ми помогна.Ние пътувахме със самолет и с 2 прикачвания-ужас.С кола сякаш е малко по-удобно.Как върви захранването на Макси,ще ми е интересно да прочета.За вирусите-много лошо става като лепнат нещичко!

Наистина хич не е лесно да се пътува с малко дете,а камо ли с бебе.Много багаж-много нещо се събира.Това което беше писала за полетите,много ми помогна.Ние пътувахме със самолет и с 2 прикачвания-ужас.С кола сякаш е малко по-удобно.Как върви захранването на Макси,ще ми е интересно да прочета.За вирусите-много лошо става като лепнат нещичко!

Aбстрахирай се от багажа и т.н. и гледай да се насладиш на природата и на измъкването от вкъщи и от работа!!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.