Categories
разни

Къде се изгубих напоследък

Тъй като много хора се интересуваха и искрено ме трогнаха със загрижеността си – чакам бебе номер две през февруари 2012. Ужасно се радвам, но и ужасно се изморявам най- вече заради дългото пътуване от нас към офиса. Пробвах да работя основно от къщи, но не се получава – хората са социални животни, както още Аристотел беше отбелязал и просто няма как да свърша доста неща без личен контакт.

За сега тази бременност е абсолютно идентична с предходната.

След много повръщане в първия триместър сега съм в топ форма, всичко върви по план, бебето рита и изглежда точно както Макс.
Не съм се интересувала дали е момче или момиче.
Макс тъкмо се понаучи да спи … и целия цирк започва от начало :).
Очаквам го с радост и навити ръкави.

16 replies on “Къде се изгубих напоследък”

Няма по-хубава новина от тази:):) Честито!Супер!Много се радвам за вас!На теб ти желая много сили,за да се справяш с Макси,бебе номер 2 и всичко останало.Много вълнуващо-отново да има ритничета в корема и да знаеш,че скоро ще дадеш живот на една малка душичка.И другото което искам от сърце да ти пожелая е по-леко раждане.Как реагира Макси?
Ако имаш време ,интересно ми е дали Макси говори вече и на кой език най-добре?Ясно е ,че всичко разбира,номи е интересно кой език му се отдава повече.Ние сме си решили в къщи да говорим само на български,а в яслата и градинката да му говорят на немски така или иначе.Но при вас (мисля че бяхте с три езика) и е по-сложно.И още нещо исках да те питам колко време му трябваше на Макси да се адаптира в яслата?В такъв процес сме сега и е много… изнервящо.Понеже го оставям в яслата на унито и няма лекция в която да не ме викат поне по 2 пъти.
поздрави

Matsinka, при нас градината върви супер (след месец адаптация, когато го оставях само за час, два, половин ден), но и човекът беше само на шест месеца. Т.е. Той от както се помни все е на градина. Ще разкажа с подробности в близките дни!

ей, супер! стискам палци всичко да продължава да върви добре! много целувки за всички!

Йо, честитооооо! Много, много ме зарадва! Нека остатъка ти от бременността мине леко и бебето ви зарадва живо и здраво! Наистина не мога да си представя как правиш всичко и колко си организирана. Имам много да уча от теб.
Макси радва ли се за бебето? 🙂 Пусни една снимка!

Еххх, Ели, ако знаеш как често си мечтая да си по-наблизо, че да те ангажирам за онези суперски снимки които само ти (и Любо) умеете да правите … Ще пусна – или тук или във ФБ – преди да съм стигнала размер на айсберг 🙂

Какво говориш, направо ми иде да грабна Евелин и да се качим на самолета. Ех, пусто, много сме далече и е сложно.
Аз съм сигурна, че има и други хора, които могат да ти направят добри снимки. Пък Любо е наблизо все пак 🙂
Ще чакам да те “видя”.

Hey hey hey , the NEWS of the week e tova! MNOGO se radvam za teb, vas, za Maxi i za malkoto choveche.Bravo, pozdravlenia!

Mai shte e po-malko ot 2 godini razlika? shte e fun i mnogo rabota, no si zaslujava!

plus tova da znaesh , che ima razumen gospod, ne gi prashta dve ednakvi ( govoria ot lichen opit, sled kato mu pratih molba 😉 .Vtoroto shte spi po ciala nosht i shte se zabavliava pokrai Maxi.

Celuvki i leka bremennost!

Ива, така се смях като ти прочетох коментара :)!!! Сега ти ме изпълни с оптимизъм, защото ако и второто е кукуряк като първото дори няма да ми останат сили да мисля за трето.

ще спи, ще спи Йо, нали ти казвам че има Господ. и е от нашия край 😉 и ще видиш колко ще е хубаво!

Прекрасна новина! Нов обитател за маминото коремче 🙂 Нека всичко мине по мед и масло – и бременността, и раждането и след това. Представям си само какви емоции са. Не е същата неизвестност като за първото, но определно въпросите,, си представям, не са по-малко. Колко да чакам до второто? Как изобщо ще жонглирам между всички отговорности? Как ще го прием малкият? Мен лично точно тези въпроси вече ми се витаят в главата и определено дойдоха по-бързо отколкото очаквах…

Много си права, minalina, въпроса с възрастовата разлика е вечен и философски. Сега се обричам на четири години с мърляви памперси, но ако чакам още за второ дете след това ме дебнат десет години пубертет. Решението е взето, другото ще го измислям в движение 🙂

малката разлика е много миньорски труд в началото с две различни бебета, но пък няма ревност и светлото бъдеще е зад ъгъла като започнат да се забавляват заедно 🙂

Божеее, че хубаво! Браво, Йо, все така до е до февруари 😉 спокойно, макар и като корабно платно да се носиш! Макс гали ли пупата или ? Леле, колко се радвам за вас, довечера ще “изклюкаря” на Мимето, при тях сме за новото Божоле.
Целувки !
PS защо имам време да чета и пиша посред бял ден (работен) – защото ми прави прическа за довечера фризьорката срещу офиса 😉

Бравос на вас, Dumas, с прическа на вечерно събитие! Завижд!
Не му разбира главицата на Макс, Боби. Водихме го да види бебето, но му беше скучно и искаше да тършува из документацията на лекарката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.